top of page

Навчання з надання домедичної допомоги

В умовах воєнного стану знання алгоритму дій, спрямованих на надання допомоги людині в невідкладному стані набуває особливої актуальності. Окрім того, згідно з ч. 3 ст. 22 Закону України «Про повну загальну середню освіту» кожен педагогічний працівник зобов’язаний володіти навичками з надання домедичної допомоги дітям. 

25.03.2024 в Запорізькій гімназії №108, за сприяння в. о. директора НТЦ тактичної медицини «КоЛеСо» Світлани КОРОТІ, організовано і проведено одноденний базовий тренінг з основ першої домедичної допомоги в умовах воєнного стану, відпрацювання та удосконалення навичок працівників гімназії з надання домедичної допомоги, проведення серцево-легеневої реанімації, та реанімації дихальних шляхів та правил надання допомоги  при кровотечах. 

Колектив нашої гімназії висловлює щиру подяку інструкторам Запорізького НТЦ тактичної медицини «КоЛеСо»: Вакулюк Поліні Андріївні, Новаку Юрію Володимировичу, Хаджийській Поліні Валеріївні за отриманні знання, адже  обов'язок кожного вміти надати домедичну допомогу до приїзду швидкої. Окрім теоретичних знань, кожен мав можливість попрактикуватись у правилах наданні домедичної допомоги. Заняття були проведені на високому методичному та практичному рівні.

Вважаємо, що така співпраця допомагає не тільки в проведенні заходів з цивільного захисту, а й у збереженні здоров’я і життя населення.


14 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі

«РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО»

В гімназії триває підготовка до змагань в рамках всеукраїнського проєкту «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги». Сьогодні  пройшли тренувальні заняття зі спортивного орієнтування та черліденгу. Діти

bottom of page